Sunday, July 18, 2010

Arghh , Kesakitan Melanda

Help me kowang !!! . Cewahh , macam lah skank nie sakit . Cite nie cte last week lah . Saje jerI nak story lambat - lambat ngn kowang . hoho . Ari kamis lepas tah cam ner perut leh meragam tak tentu pasal . Tak penah pun jadik cam nie . Suda lah tgh bersemangat nak tolong - tolong tuk wedding kazen I lagi . Siap berkampung kat uma Pak Long sebab banyak benda kene setel kan . Mula lah agenda ptg 2 I , Iman , Sue n Adia sampai uma Pak Long , tuka baju then turun bawah nak buat cupcake . Yepp , I tersangat lah excited nak buat . hehehe .

Okay , bila perut da meragam cam apa , buat sume keje mesti tak kena kan . Muke I pun asik berkerut jer sebab tahan sakit . Tuhan jer yang tahu cam ner rasa nyee . Ya Allah , sakit !!! Tatao lah sebab apa maybe masuk angin kutt . Entah . Daripada excited nak tolong buat cupcake yang berlambak 2 terus jadik takde mood . Spoil betol lah kan . Rasa cam sebu pun ada jugakk . Nak muntah pulakk tetibe taPI I boleh tahan ag . Kuat kan diri nak belajar buat cupcake 2 . Seronok buat ramai - ramai paz 2 kepo - kepo kat dapur . hahaha . Mak long I mmg pandai masak . Untung tao .

Tak tahan suda !!! I cakap kat dowang I nak rest kat atas kejapp . Siyes mmg tak tahan ngn perut cam 2 . Tak selesa nak buat keje apa sume . Tak sukaaa !!! Sampai kat bilik bareng then terlelap sampai mimpi okay , gyler dasat kan . hehehe . Tgh syiok - syiok mimpi 2 ttbe terjaga then rasa nak muntah . I try tahan mula - mula boleh sekali I rasa die betol - betol nak terkeluar dari mulut I . Arghhh , nape jadik sume nie . I benci jer . terus berlari masuk bilik air . Bluerkkksss !! Hadduu , terus terkeluar sume sisa . hohoho . Ingat sekali muntah tapi byk kali , mmg die saje seksa tekak I nie . Pedih . Siyes tak suka rasa saat - saat bila muntah . So disgusting bagi I . Errkk , geli jer . Then masuk bilik badan terus jadik lemau . What happen 2 me ? Malam 2 jugakk I pegi carik ActiFast sebab badan da rasa tak sedap jer . Nak demam . huh , macam - macam jer kan I nie . Perut tyme 2 rasa da okay , tak sakit sangat . Dugaan uh dugaan .

-syara-

1 comment:

kk said...

kyaaa comelnyaa you