Wednesday, December 8, 2010

Jantung Hatiku



Hey sume!

Saje nak coretkan kisah anak buah I yang paling cute n sweet nie. I terlalu sayangkan die. Lagi, satu, die memang suka kalo dapat kamera. Pandai posing tao then senyuman die lahh yang paling mahal yang penah I tengok. Skank nie pun dah lama dah takpat jumpa ngn die. Rasa rindu tetiba =((



Geram kan tengok muka die? Rasa nak cubit-cubit jer. Dah laa suka sangat maen cak-cak ngn I. I pulakk memang suka melayan karenah budak-budak. I like bebeh! tengok second pix 2 die pandang mata I okay, tak sangka die boleh buat aksi cam nie kat depan kamera. Sebab 2 geram sangat ngn die. Uhh, lupa nama die FARIS. heee~






Apa yang die sedang buat 2? Nak lambai-lambai tangan pulakk die yea then muka still lagi nampak kiut right? Tapi muka I statik jer dari tadi sebab dukung die kan. Waaa, berat tao tapi die memang suka kalo ada orang dukung die. Manje gitu. Tyme nie I tengah maen bola ngn die, pandai tao maen sepak-sepak bola. Jerit pun leh tahan jugak sebab die terhibur agaknya.




Uhhhh, abaikan muka tak siap I 2 boleh kan? Nie memang betol-betol pix candid. Bukan posing tao, I pun tak sedar pix nie diambil curik-curik. hhehehe. Tyme nie die dah nak nanges tao tgk lah muka pun dah stat bonyok jer, tatao lah pasal ape then I acah die, 'see bird bird bird (sambil tunjuk-tunjuk kat langit)' Die pun dengan excited tengok lah kat mana yang I tunjuk 2. Die cari-cari jugak mana lah bird tapi takde pun. Jahat kan. Sekurangnya die senyum jugakk lepas 2. ngeee~




Then die maen lari-lari satu rumah. Penat jugakk lah nak layan die nie. Sangat hyperactive tao. Naseb baek lah chumel yang amat. hehehe. Maybe die dah penat lari sana lari sini die pun terduduk kat depan pintu nie. Pas 2 siap jerit-jerit tah apa yang die nak cakap tahh, then senyum sejengkal. hahaha.

I pun sibuk-sibuk lah nyelit duk sebelah die maka terjadi lah gamba kat atas nie. Die tak hiraukan kamera pun, I jer yang excited melebih. heheheheh.



5 comments:

Syafiq Rosli said...

huhu..ingtkan anak tad..serupa mcm mkck dye..:)

Syarafina Hamidun said...

anak 2 lambat lagi tao. tunguuu. heheheheh =)) opss, ade rupa?

farhana_acimek3 said...

hihihi comelll2...

Ara Amnan said...

Twin, i suka gmbr u yg kedua dr atas tu. Sweet! ;))

Syarafina Hamidun said...

u, yang 2 i tak setuju. muka tah ppe jer tao. hehehe