Saturday, December 25, 2010

Apa Perasaan Korang kalo Terhilangkan Barang Yang Paling Berharga dan Korang Sayang? Terang-terang Pula Itu Memang Salah Sendiri Yang Tak Disengajakan

Salam kesayanganku sume!!



I'm back darlingg!! Oho, saje nak bagi tahu yang esok I dah nak balik KL. Rasa hepy sangat sebab boleh dating dengan sape-sape yang nak dating sebelum terpaksa cancel sebab banyak hal tak dapat dielakkan. Coowy sangat kat kawan-kawan sekalian. hehehe



Sepanjang hari nie berjalan jer dengan family. Macam takde arah tujuan. Kejap pergi sana, kejap pergi sini. Redha jela sebab bukan I yang drive kan. Dah puas round dekat alor star, singgah balik kampung kejapp. Singgah sekali rumah Mak Ngah. Die ada buat laksa. Laksa die memang terbaek dari ladang!!!



Dengan banyak dugaan yang jadik, bunga dekat heels I boleh mengada-ngada nak tercabut. I dengan selamba tadi jalan jer sebelah ada bunga sebelah takde. Lantak lah orang nak cakap apa, dah terpaksa. sedihhh. Then masa nak bukak heels kat uma Mak Ngah, sock I terkait pulak dengan zip heels 2. Adoi, memang malang sungguh nasib ku ari nie. hehehe.



Abes mam laksa, sebagai anak dara yang bertauliah, I merajinkan diri untuk cuci pinggan mangkuk yang ada. I pun bukak lah cincin di jari manis nie sebab org cakap kalo cincin kena air, nnt boleh rosak kan? Then simpan lah dalam poket seluar jeans I yang lawa nie.




Serius, I memang tak teringat pun pasal cincin 2 ada dalam poket seluar. Leka dengar org borak, tetiba terasa nak pergi buang air. Terus cari toilet then melepas lahh. hahahha. Uhhh Nooooo!!! tetiba I terdengar ada something yang jatuh kat dalam lubang tandas 2. OMG, my ring!!!! Macam mana mahu buat? Nak jerit? Nak mintak tolong sape-sape? Takde makne nyee, sume nye dah terlambat!!!



Feel tyme 2 rasa nak melalak terpekik terlolong jer tao. Sedih yang teramat!!! Benda yang paling berharga dalam hidup I 2 boleh berminat nak masuk dalam lubang tandas? Kenapakah? Sampai sekarang, I takleh terima hakikat cincin 2 dah takde tersarung kat jari manis I. Rasa jari nie kosong jer. Sedih sangat tao. Nak jerit pun takde guna sebab dah jadik dah pun. Tapi siyes sakit hati dengan diri sendiri. Careless sangat!!!!



Takpe mungkin ini sume dugann ada hikmat disebalik kejadian. Kejadian terpahit di Kedah atau kat toilet uma Mak Ngah. Uwaaaa, sedihh sangat2. hmmmm =((

9 comments:

farhana_acimek3 said...

saba yee dear...

Syarafina Hamidun said...

sob sob sob =((

ARJUNA.Inc said...

cincin emas ke?waa...sy penah cincin kapel..seluk je!!..haha...pas2..sbulan x llu mkan gna tgan..hehe

cikinnaberry said...

eh, i kat as jugak time tu.. patot nampak mcm u, xpi takot silap orang

Syarafina Hamidun said...

arjuna : nie cincin yg tersyg bagi. bukan emas tapi perak. uwaaaa =((

Syarafina Hamidun said...

cikinnaberry : siyes? u nampak i kat mana dear?

si suraya said...

alalala ciannye, next time jaga barang bek2 tau ;)

cikinnaberry said...

dekat depan VERN's... yeke?

Syarafina Hamidun said...

VERN kat city plaza ker?