Tuesday, December 14, 2010

Oldtown My Favourite



Salam sume!!!

Lapar tak agak-agak sekarang nie? Kali nie entry pasal makanan. Saje nak bagi tekak korang terliur tengok sume pix nie. hehehe. Hari 2 I dengan adik pegi melantak makan kat Oldtown Times Square. Oho, kalo nak tahu situ memang tempat favourite I kalo nak makan. My first choice!!! Takpun kat MCD atau Wendy's. Mana-mana pun boleh lahh.

Yess, korang nampak roti bersalut aiskrim vanila kat atas nie? Ini memang terbaik I cakap wehh, roti dah lah yang dah siap-siap bakar then kar dalam 2 letak aiskrim pulakk. Meleleh-leleh lah kalo makan, sampai comot-comot. Okay, tipu jer. hehehe. Ala, I tahu mostly korang dah try sume makanan kat Oldtown nie kan2. hehehe




See!! Ini lah hasil dari order air kitowang. I suka air nie Xi Mut Milk Tea sebab bagi I memang kene dengan tekak I. Sedap pun memang walaweeyy. hohoho. Nak order air manis2 tapi sume air gas. I mana minum sangat air yang ada gas nie. Tak elok untuk kesihatan tao. heee~ Then Adik pulak die pilih Chocolate jer. Rasa die pun memang terbaik dari ladng. Kawww!!!!




Tadaa, jum terjah apa makanan kitowang pulakk.


Disebabkan tyme nie perut I tetiba terasa kenyang, I tak order nasi tapi Noodle Meatloaf kutt nama die. Tak ingat lahh. Siyes memang sedap cume yang I tak puas hati nyee, die punya kuah gila sikit. Macam taknak bagi I makan pulak kan. Then telur die pun buat cam terabur lakk. Nie yang nak bezakan nie. Tyme I makan kat Oldtown Ampang, memang perfect jer. Cantik n kemas takde terabur macam yang kat atas nie. hehehehe. Sila percaya yea =))


Adik I yang pix atas tao. Die kebulur sebab 2 mintak nasi. hehehe. Mince Chicken Rice. I lah yang suruh die try nasi nie. I bodek lah cakap nasi nie sedap gilaa n ada telur. Die pun senang terpengaruh terus order. Bagus kan orang cam nie. hehehe.


Apa lagi kitowang melahap dengan rakus nyee makan tersedap nie. Puas hati n kenyang sampai buncit perut memasing. hahahaha.






Oppsss, abaikan pix ini. Saje nak nyemak kan lagi my blog yang tak seberapa nie. Coowy. Sebab hepy dapat makan dengan rakus lagi mantaboonnnn. muaahahhhaah. enjoy the meal dear!!!

4 comments:

~eZmALiZa~ said...

wow! lihat kuning telur tu...kalau cair ase nak makan gune straw...hahaha... :)))

Syarafina Hamidun said...

sedapp kan yunk =)) hehehe

farhana_acimek3 said...

wooohuuu lapaa n terliurr tgok..jom terjah oldtown hahahah

Syarafina Hamidun said...

jum dear!!! mesti!!