Wednesday, December 8, 2010

Setelah Sekian Lama, Header Bertukar Jugak. Saya Sangat Suka

Heyy!!!

Kali nie nak terlebih excited sikit boleh tak? I dah ada header baru. Kiut kan header cam nie. Ceh syara, kepo-kepo cam kau lakk yang buat header nie kan. Kim salam jela I nak buat. I pun tak bape nak reti benda-benda cam nie. Kalo tetiba idea datang mencurah-curah boleh lahh. heee~

Header I nie ada lor sowang gurl chumel yang buat kan. OMG dear, tengs alot yerkk. Jasa mu ku kenang sampai bila-bila. Sangat awesome okay header nie. Sesuai lah ngn I yang gila pink kan. MYRA, I love lebih-lebih boleh? Tengs sangat-sangat =))



19 comments:

aku..linda :) said...

cantek la kak.! :) suke sngt2. ajar buadd bnde ni bole.?

aku..linda :) said...

cantek la kak.! :) suke sngt2. ajar buadd bnde ni bole.?

myravea said...

Wuwuwu..lajunyee die..hehe..my pleasure dear :) Pink itu smart tau!! ~heee

Syarafina Hamidun said...

linda : akk tak reti sangat pun. nie pun tempah kat orang jer
hehehehe

Syarafina Hamidun said...

myra : yess, pink tetap dihati yunk! hehehe

Fyka said...

comellllllllllllllll

Lyaa Suriany said...

i heart pink color so much..

Syarafina Hamidun said...

fyka : chumel kan. orang yg buat nie pun chumel jer. hehehe

Syarafina Hamidun said...

lya : oho, kte boleh geng dear!!!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sumpah comel gile header ni syara ! :D

Syarafina Hamidun said...

yess i do!! owg yang buar nie sangat pandai edit!!!

NuR 'aQiLaH said...

oke pink.
accepted. hiks :D

asfira aminuddin said...

cantik dan sweet sgt! ;)

farah hamirdin said...

syara, budak anon yang dengki sama kau tuh musti dia tengah tergeletik tak tahan panas tengok header baru kau yang cantiks neh. muahahahahhaah!!!! meh kaklong nak gelakkan ke dia!

Eyda Sheyda said...

da pinky lover.. cute nya..

farhana_acimek3 said...

wahhh...chantek header baru!!thumbs up!!

aku..linda :) said...

hehe. tkpe la kak syara. linda pon tak terfikir nak baek pulih blog buadd masa ni. coz result PMR dah nak keluar. nak relaks2 je. :)

cikinnaberry said...

cantik la.. nak jugak!

btw, lawat2 la I
:p
http://cikinaberry.blogspot.com/2010/12/alhamdulillah.html

cikinnaberry said...

cantik la.. nak jugak!

btw, lawat2 la I
:p
http://cikinaberry.blogspot.com/2010/12/alhamdulillah.html