Tuesday, December 21, 2010

Takde Masa Nak Hapdate Blog. Coowy Sangat Tao

I'm busy lately. Coowy sangat.

I'll be back soon sume!!!

Sudah lah baru jer balik dari Teluk Batik then kejap jer lagi I nak balik Kedah pulakk. My dad rindu kat kampung die rasa nyee.

Please wait for me okay. Ada banyak story nak cite kat sini.

Sape-sape yang datang blog I, I tak sempat nak BW blog u all balik. Coowy sangat.

Kumen-kumen pun tak sempat nak reply. Uhhh, my bad dear =((

Okay off sebab nak kemas barang-barang.

Hope pejalanan jauh nak ke Kedah selamat pergi dan balik.


5 comments:

farhana_acimek3 said...

okehh dear....xsaba tggu entry kamoo..have fun yeee

aku..linda :) said...

waahh.! kak syara bjln sakan err. hehe. nnti bila dah abes jelajah satu dunia, update la blog akak tau. masukkan pic2 smua. nak tgk. hehe. take care kak.!!

MIZZNISS said...

jum jumpe dear, bukan skalu balik kan, alang jumpela org yang ter'stranded' kat utara ni...

Ara Amnan said...

Mai mai kedah..;p

fyna said...

same gak la...xde mase da....




jom singgah n follo2
http://inibelogfyna.blogspot.com/

ehhh...name kite same k....