Sunday, December 5, 2010

Kisah Hari Jumaat. My Bro Nikah. Congrats Both Of You Bebeh!!!



Salam readers!!!
My bro nikah malam jumaat ari 2.
Die yang nak nikah, aku yang excited melebih.
Kenapakah??? hahaha
Anyway, nie kalo kedua aku pegi majlis pernikahan dan aku leh tengok detail apa yang terjadik masa akad nikah.
Sebelum akad nikah 2 pun dengar tok imam ceramah-ceramah dulu.
Bini bro aku nie aku panggil die Fatim, die sangat kool okay.
Even aku tahu die tengah nebes tahap melampau.
Yela, sape tak nebes kalo dah nak tuka status lain kan.
Dulu-dulu relax jer g mana-mana tak sape nak halang sebab single.
Skank dah ade suami, kene ikut suami jelaa.
Tapi siyes aku sukaa sangat tengok dowang nie.
Sweet kapel tao.

Ehh3, kowang tengok muka die mesti tak caye die ag tua dari aku.
Awet muda tao, kowang apa tahu. hehehe.
Muka jer nampak cam muda-mudi tapi belum dengar die bercakap lagi.
Matang ~!!!
Tolong lahh percaya. heee~
Eceh, berseri jer muka bakal isteri nie. Tapi skank dah jadik bini orang dah punn.

Aku tengok bro aku tyme nie muka nak siyes jer.
Pas 2 pale tunduk kat bawah jer.
Dah tak reti nak pandang depan kiri kanan kutt.
Nak amek gamba pun tak machoo dah tao. hahaha.
Takpe aku memahami perasaan die cam ner.
Takut kang mase nak lafaz akad nnt tersasul nama laen ker tergagap ker kan. Sape tahu?
Kompem die seram sejuk jer. Dah lahh kat masjid tyme nie punye lahh ramai.

Aku ngn adik aku jer selamba amek gamba kat area lelaki.
Ktowang jer tukang amek gamba yg bergelar perempuan tyme nie.
Malu tak malu lahh tapi terpaksa buat muka tak malu jugakk. hehehe








Okay, saat yang paling dinantikan dah tibaaa.
Tengok muka bro aku 2, gila fokes kan.
Dup dap dup dap dup dap.
Aku lak yang ternebes cam lah aku yang nak kawen.
Tolonglahh syara wehh jangan nak perasan. hahaha.
Siyes, aku dah stat gigil tyme nie nak tgk abg aku punye lafaz lancar ker tak.
Adik yang prihatin right? kihkihkih
Muka Fatim pun dah cam seram sejuk jer kan2. Relax syg.

Alhamdulillah sekali lafaz jer dowang dah sah jadik suami isteri.
Yess, i'm hepy sangat akhirnyee berjaya jugakk majlis nyee.
Tah kenapa lepas jer my bro selesai lafaz akad, aku jadik lega gilaa.
Syara, kau kenapa nie??
Tunggu jela turn kau nanti. hahahah.
Opsss, lambat lagi lahh =))






Ini aksi menyarung cincin antara satu sama laen.
Aku paling suka part nie sebab nampak sweet both of you.
Muka masing-masing berseri taknak ingat. hahaha.
Sarung-sarung cincin uhhh sangat sukaaa.
Mula lah nie aku nak berangan pulakk nie.
Senyum sangat telinga k abg n Fatim.







Part nie lagi lahh aku sukaa.
Cium-cium dahi pulakk die.
OMG, soo sweet okay.
Masing-masing nak malu-malu kan tyme nie sebab ramai orang saksikan perbuatan anda. hehehe.
Takpe, dah halal dah pun so no problem dear.
Abg n Fatim hope kowang bahagia sampai ke anak cucu.
Kalo ade pape hal just let me know k.
Satu jer pesanan nie, tolong jgn lupakan kte tao kowang. Pliz sangat!!!
Mana tahi dah kawen nie bertambah busy ker.
Takde masa nak lepak-lepak lagi ker.
Sedih pulakk cam 2. heee~






Opsss, nie minah mana pulakk yang sesat kat sini? hehehe
Tetiba nak nyelit lakk kan. hahaha.
Btw, nie pix sebelum aku gerak nak g masjid.
Sempat pulaknak posing ennn.
Nak buat cam ner, nie jela keje yang aku paling sukaaa~

Enjoy reading this entry yerkk!!!

5 comments:

aYun said...

So sweet Gambo u dgn Pngantin.. skali tgk eh eh sape yang pengantin nih>??? hehehehe

Syarafina Hamidun said...

mandai jer ayun nie lor. takde nyee tao. tyme nie siyes i selekeh sgt. hehehe =)) i lambat lagi nak jdk pengantin. tunggu ayun dulu . hee~

farhana_acimek3 said...

beznye...xsaba mnanti hary bhgia hihihi mood saya gatai**

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hee. like like ! zama pun dh tgk ms along zama akad nikah. zama pun jd fotografer ms tu :D

btw , mana dpt inner yg tutup skali dgn leher tu syg ?

Syarafina Hamidun said...

penat right jdk photographer nie. huhuhu. anyway i suka tgk org akad nikahh =))

uhh, itu tudung syria jer dear =))