Thursday, December 16, 2010

Teluk Batik, Tolong Tunggu Kedatangan Aku

Assalammualaikum readers!!!


Nak tahu apa aktiviti I esok?
I akan pergi bercuti sampai ahad nie di Teluk Batik bersama myviX.
So, aktiviti berblogging akan terhenti sekejap.
Sila jangan rindu yea (ada ker org nak rindu?)
Just doakan I selamat pergi dan balik.


Oho, I tak drive just carpool dengan my bro.
Rasa cam mengganggu tak naek dengan pasangan pengantin baru?
Mintak maap sesangat tao.
I dah biasa dengan my bro n sis 2 jer.
Boleh selamba-selamba jer dengan dorang nanti.


Tak kan lah I nak drive sorang-sorang kan?
Ehh, I tak kisah pun tapi encik sayang tak bape nak bagi lor.
Kuciwa sedikit di situhh.
Baru nak jadik gengster drive kete sendiri. heee~


Anyway, I dah balik nanti kompem I akan kongsi cerita dekat sana k.
U all jangan risau lahh yerkk.
Stay tune dengan blog I yang takde pape nie.
Korang sentiasa di hati. Thankss.


gambar takde kaitan dengan entry. hoho

5 comments:

akulanonot said...

nak ikut....

syamimi fatin said...

waa... dulu sy tinggal kt lumut setiap mggu pg tluk btik yg cntik!

aku..linda :) said...

selamat pergi dan selamat balik ye. enjoy your trip. :)

farhana_acimek3 said...

miss u la nty hukhuk....smoga pjalanan u slamat yee dear~

nazierah roslan said...

syara,kte ade tag syara kat blog kte.
nnt rjin2 lah jenguk eh.hee. ;)