Wednesday, December 8, 2010

Nama Jer Nur Islam Tapi ...



Kowang!!!


Entry kali nie I terasa terpanggil nak coretkan kat sini. Sangat memalukan okay!! Apa motif dorang nie nak buat cam nie? Suka-suka? Ishh, tapi beragak lah sikit kan sampai tahap cam nie.

2 sape tah yang pakai baju ungu 2. Rasa nya die nie dah dikira warga emas dah kutt, oppsss sowy cakap cam 2. Tapi memang tak patutlah u all buat cam nie, tak pasal-pasal jer gamba terus tersebar. Kan dah malu sendiri. Ehh, malu ker dorang nie? ehehehe.

Siyes lah I cakap, I tak berkenan langsung dengan REBECCA NUR ISLAM nie. Nama sangat sopan n chantek tapi bila tengok kat orang nyee, Ya Allah tatao lah nak cakap cam ner lagi. Sexy yang amat okay!!!!

p/s: ehhh, kenapa tetiba terselit entry pasal artis nie? ehehehhee

16 comments:

Lyaa Suriany said...

Gambar tu memang dasat

Syarafina Hamidun said...

yess!! mmg dasat!

Peminat Katie Holmes said...

dia ne dari awal aku tak penah suka.

Syarafina Hamidun said...

tao takpe, ingat bagus? hehehe

Adia Abrielle said...

bingai pnye pompuan...tukar je la name ko tuh....letak la..ANJOULIE LAVOCAH ke ennn.....ta unn rebecca lavocah ! sedp gak tuh..

Syarafina Hamidun said...

hahaha. cam pnh dengar jer nama tak bertamadun 2. kahkahkah.

~eZmALiZa~ said...

ermm...yg laki tu suami pompuan tu ke??ape nak jadi dgn msia skrg nie?

Syarafina Hamidun said...

tatao lah mana dtg nyee laki 2. tak knl pun. hehehe

misz nana said...

adoi.. nak buat camnih pun tak yah lah sampai nak bgtaw suma orang..

apa nak jadi lah..

Syarafina Hamidun said...

tao takpe kan. kte yg tgk kte yang ase malu right? hmmm, takleh pakai jer gurl cam nie.

Rara Nasiha said...

tak bertamadun duh minah ni. tengok jela cara dia jawab kenapa dia seksi. macam apa je.

Syarafina Hamidun said...

2 lah pasal, bangge sangat kutt die sexy. tolong lah!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

aisehhh xtau nk komen ape. tp malu je name islam tu ade kat situ. name dhla rebecca mcm mat saleh dh.

Syarafina Hamidun said...

emm, kte pun jadik malu jugakk. dah lah nama terang-terang ade pekataan islam tapi masyaallah~

farah hamirdin said...

ermm..yang nama Lavocah tu memang nama bapak dia. si zarina tu budak mix la. ade kaklong baca dalam paper dulu.

Rin Hani Koma said...

nk komen pasal pmpuan baju ungu tu...tgk gaya cam kathy azean je...